nog 150 - Reisverslag uit Orvieto, Italië van jos bilsen - WaarBenJij.nu nog 150 - Reisverslag uit Orvieto, Italië van jos bilsen - WaarBenJij.nu

nog 150

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg jos

01 Juni 2006 | Italië, Orvieto

Hallo allemaal,
Twee weken niet en dan ineens twee dagen achter elkaar. Zo gaat dat. Ben neergestreken in Orvieto. Het weer is volgens mij even slecht als bij jullie, maar dat mag de pret niet drukken. Gisteren een camping gezocht die niet bleek te bestaan en vandaag op een camping geweest, in de regen, waar NIEMAND stond.
Ja Rina zo worden je gangen nagegaan, had je niet gedacht.
Hoorde van

• 01 Juni 2006 - 18:50

Marloes:

Ha Jos, klinkt allemaal erg goed, ondanks slecht weer begrijp ik. Goed bezig! Blijf ook genieten, tot later en groet, Marloes

• 01 Juni 2006 - 19:17

Paulien (je Dochter ;) ):

Ha pap,
    zie dat je je vermaakt! Mooi zo, begin wel onderhand jaloers te worden op degene die al de groetjes krijgen.. ik wil ook de groetjes, en op z'n minst een vermelding in jouw tekst!
    Have fun.
    Liefs Paulien

• 01 Juni 2006 - 20:53

Rob B.:

Hoi Jos,

Je bent er bijna! (Chapeau!!) Als je er echt bent, steek je dan ook een kaarsje op voor ons met het oog op 12 oktober?!

Greetz,

Rob

• 02 Juni 2006 - 07:35

Annelies:

Het gaat goed met je :-)hoofdzaak! Nog ff en je kunt op zoek naar de italiaanse fietsdoos, tijd genoeg om dat rustig aan te doen, jruss mich d'r Benedictus, geniet van Rome, wij kunnen gaan aftellen om je verhalen te horen op het balkon en al beweer je dat je ons niet gemist hebt, wij jou wel!
    succes met de laatste kilometers, groetjes ook voor José en de meiden

• 02 Juni 2006 - 12:37

Monique:

Dag Jos, Het gaat je allemaal heel goed af begrijp ik. Petje af....
    We hopen hier dat je REUZE geniet!! groetjes, monique