Rust
Door: José
Blijf op de hoogte en volg jos
29 Mei 2006 | Italië, Siena
Onze Olle zit in Siena en wilt daar dinsdag een dag rust nemen. (Zou hij weten hoe dat moet?) Siena is het wel waard.
Hij "vreet" evenveel telefoonkaarten als kilometers.
Verder is alles oké.
Groetjes allemaal
José
30 Mei 2006 - 00:13
Theo En Marianne:
Hoi Jos, je bent er bijna. Houd vol in dat warme weer. groeten van ons vieren vanuit Golden in de Canadese Rockies -
30 Mei 2006 - 06:55
Annelies:
Hee Jos(é)
Een dag rust is ook wel dik verdiend nu, het einde is in zicht dus moet kunnen maar ik snap de twijfel of Jos nog wel weet hoe dat moet.
Laat maar lekker "vreten" die telefoonkaarten, toch wel fijn om geregeld te weten hoe het gaat :-) en wat betreft de kilometers: smakelijk, de meeste heb je gehad.
Jos zet 'm op, nog heel even en je missie is volbracht!
José: groetjes, nog ff en dan is het weer uit met de rust :-)
30 Mei 2006 - 17:36
Judith:
Ciao Jos,
Toch niet zoveel internetcafé's onderweg tegengekomen? Gelukkig is José er die ons op de hoogte houdt van je verrichtingen.
Geweldige prestatie! Ik doe het je niet na.
En nu even lekker genieten van die prachtige Italiaanse cultuur.
Arrivederci!
30 Mei 2006 - 22:20
Herman:
Jos,
Mijn bewondering voor jou blijft stijgen. Knap dat iemand dat toch in zijn uppie doet. Fiets maar lekker door. Ik blijf duimen. Tot gauw.
Herman -
31 Mei 2006 - 07:48
Sientje:
Ha die Jos,
Ik vind het reuzeknap van je. Je gaat als een speer.
Die dag rust heb je echt wel verdiend!!!
Geniet ervan.
Sientje -
31 Mei 2006 - 07:52
Stephanie:
Hallo Jos,
In deze stad zou ik wel meerdere dagen willen blijven...maar jij moet nog even doorzetten... Rome here he comes!!! Waanzinnig top van je!
Heel veel groetjes uit ,
Stephanie -
31 Mei 2006 - 10:58
Saskia:
Jos, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Dus een rustdag is zo gek nog niet om de laatste etappes te kunnen behappen.
Hou vol! Laat het schip niet voor de haven stranden.
Je hebt al bewezen dat je een doorzetter bent. Nu nog de apotheose, de triomf van de overwinning op jezelf.
Rome, here comes Jos!
Groetjes, Saskia